Hoe Online Je Fysieke Winkel Promoten? Strategie Van Semalt Dat Werkelijk Werkt

Het krijgen van meer mensen om uw winkel te bezoeken is een veilige manier om uw verkoop te verhogen. Maar is het mogelijk om een fysieke winkel te verkopen, net als een online winkel?

Het oude geloof dat het internet schadelijk is voor steen- en mortelwinkels, is niet waar. Eigenlijk kan het internet bedrijven ondernemers ontdekken en bereiken voor meer potentiële klanten. Het helpt hen ook om een sterk marketingplan op te zetten dat hun fysieke winkel bevordert en meer voetverkeer brengt.

Fysieke winkels concurreren nu met online winkels, maar als men de online marketing tools tot in de perfectie kan gebruiken, kom je op een strategie van topkwaliteit die online retail winkels bestrijdt.

De volgende zijn tips, verstrekt door Michael Brown, de Customer Success Manager van Semalt, voor het promoten van uw fysieke online winkel:

# 1 Gebruik Social Media

Het kapitaliseren van sociale media marketing is een van de beste manieren om uw fysieke winkel te promoten. U kunt dit doen door:

# 2 Een Facebook-fanpagina maken

Facebook is een social media site die ook perfect werkt voor online marketing. Dit platform is ook een geweldige manier om nieuwe klanten te trekken en te bereiken. Maak een fanpagina voor je bedrijf op Facebook en gebruik het om:

 • Verbinden met klanten
 • Start gesprekken
 • Aankondig evenementen, speciale kortingen
 • Kenmerken klantervaring
 • Adverteren en promoten van uw bedrijf
# 3 Maak een YouTube-kanaal voor uw bedrijf en upload zelfstudieprogramma’s

YouTube is de beste website voor online video marketing omdat het de meest populaire video hosting site en de tweede grootste zoekmachine is. Zodra u uw gratis YouTube-account hebt gemaakt, uploadt u zelfstudievideo’s die uw publiek leren hoe u uw producten gebruikt. U kunt ook een video achter de schermen maken, dit is een geweldige manier om uw merk te humaniseren.

# 4 Maak een visuele weergave met Instagram en Pinterest

Visuele inhoud heeft inhoud van teksttype overgenomen en marketeers gebruiken deze twee sociale platforms voor hun SEO-campagne. Maak verleidelijke foto’s of video’s van uw producten of klanten die in uw winkel winkelen en posten op uw Instagram-account of Pinterest-boards. Uw volgers zullen in de verleiding komen om uw winkel te bezoeken om van de positieve vibes te genieten.

# 5 Gebruik Twitter om uw klanten in real-time te betrekken

Twitter is een eenvoudig platform dat u in staat stelt advies te geven en uw klanten in real-time te betrekken. Met Twitter krijgt u feedback over klantenspecties, waardoor voetverkeer wordt veroorzaakt.

# 6 Optimaliseer uw sociale profielen en website voor lokale SEO

De beste manier om uw baksteen- en mortelwinkel te bemarken is om te optimaliseren voor lokale SEO, omdat 97 procent van de kopers hun online marketing online begint.

# 7 Maak uw site en sociale media profielen Geo-gevoelig

Dit wordt gedaan door locale zoekwoorden toe te voegen aan de inhoud van uw site en sociale media profielen. Dit is een gegarandeerde manier om te rangschikken in de SERPs.

# 8 Heb geweldige klantenservice

Een tevreden klant spreekt het woord via mond tot mond en door positieve online reviews te schrijven. Verbeter uw klantenservice door:

 • De online afspraak instelling toestaan
 • Een live chat venster toevoegen
 • Omvat online lokale marketing voor uw bedrijf

Om uw klanten terug te komen en nieuwe te trekken, moet u:

 • Betaal voor weergaveadvertenties op uw lokale krant
 • Bied speciale kortingen aan uw klanten
 • Wordt betrokken bij je gemeenschap
 • Maak een pop-up winkel waar je je doelgroep kopers kunt bereiken.

About Guest Blogger

This post was written by a guest contributor from Semalt.com

Shahid Umar

Shahid Umar self-produce and host blogs about the film and music industry. Researches trends and news, all while keeping up to date in the arts/entertainment industry. Writes feature, listing and review blogs via through critical analysis. He is also a passionate photographer who love to write about the new trends and changes happening in lens industry.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.